Jitske Van de Veire pronkt met haar achterste: "Mijn poep is terug wat meer de mijne"  Nieuws
Nieuws

Jitske Van de Veire pronkt met haar achterste: "Mijn poep is terug wat meer de mijne" 

Jitske Van de Veire pronkt met haar achterste: "Mijn poep is terug wat meer de mijne" 

Jitske Van de Veire is de laatste jaren heel wat kilo’s afgevallen, maar dat zorgde er volgens haar ook voor dat haar poep verdween. Nu ze volop aan het trainen is, laat ze haar billen nog eens zien op Instagram.

Jitske Van de Veire kennen we beter als de dochter van de bekende radiopresentator Peter Van de Veire. De blondine heeft heel wat volgers op sociale media en die trakteert ze geregeld ook op wat meer uitdagendere kiekjes. Deze keer zet ze haar achterste in de kijker, want daar heeft ze wat over te vertellen.

“Ik verloor erg veel kilo’s de laatste twee jaar waardoor mijn lichaam veranderde en mijn poep verdween”, schrijft ze op haar Instagrampagina. “Intussen begon ik terug te trainen, omdat ze niet meer als mezelf voelde", aldus Jitske. "Nu is mijn poep terug wat meer van mij”, zegt ze trots. Ze deelt ook meteen een foto van het resultaat.

Haar volgers vinden alvast dat ze er goed uitziet. “Ik wil ook zo’n poep”, “Proficiat”, “Perfecte ronding”, “Mooi poepje”, “Meer dan perfect”, “Looking good”, “Damn, zalig kontje”, “Love your ass”, “Mooie vorm” en “Lekkere poep hoor”, klinkt het meermaals in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws