Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym onthullen pikante details over hun seksleven: "Elke dag" Nieuws
Nieuws

Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym onthullen pikante details over hun seksleven: "Elke dag"

Jitske Van de Veire en haar verloofde Dym onthullen pikante details over hun seksleven: "Elke dag"

Jitske Van de Veire en haar vriendin Dym Berteyn zijn na bijna twee jaar nog steeds smoorverliefd op elkaar. In hun relatie hechten ze dan ook heel veel belang aan seks en intimiteit. Daar vertelt Dym nu openlijk meer over in een nieuw interview.

Jitske Van De Veire en Dym Berteyn vormen een koppel sinds april 2021. Enkele weken geleden maakten ze nog heuglijk nieuws bekend. Zo onthulde Jitske op haar Instagrampagina dat Dym haar ten huwelijk heeft gevraagd. De belangrijkste ingrediënten volgens deze twee tortelduifjes voor een gelukkige relatie? Seks en intimiteit.

“Vroeger was ik helemaal niet zo lichamelijk, maar nu doe ik niks liever dan knuffelen”, vertelt Dym aan Humo. “Jitske is een verlengde van mij geworden en ik had nooit gedacht dat zoiets me zou overkomen”, klinkt het. Ook op seksueel vlak zit het goed. “We proberen elke dag seks te hebben, zelfs al is het erg druk”, geeft ze eerlijk toe.

Dym stelt dat bij veel lesbische koppels seks al snel naar de achtergrond verdwijnt. “Misschien heeft dat te maken met een gebrek aan testosteron in de relatie?”, bedenkt ze zich. Toch is dat bij Jitske en haar duidelijk niet het geval. “Omdat we er aan werken en elkaar blijven bevragen: ‘Wat vind jij leuk in bed?’”, legt ze uit. “Alles is bespreekbaar tussen ons”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws