Jiri en Florence verbluffen iedereen met zeer heuglijk nieuws bij de start van het nieuwe jaar Nieuws
Nieuws

Jiri en Florence verbluffen iedereen met zeer heuglijk nieuws bij de start van het nieuwe jaar

Jiri en Florence verbluffen iedereen met zeer heuglijk nieuws bij de start van het nieuwe jaar

Jiri Punt en Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd' hebben voor de eerste keer samen oudjaar gevierd. Maar het koppel heeft nog twee redenen tot vieren, dat laten ze weten via Instagram.

Jiri en Florence, die door hun 'Blind Getrouwd'-collega's de schattige bijnaam 'Flori' kregen, zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. Afgelopen weekend konden ze ook voor het eerst samen nieuwjaar vieren.

Op Instagram heeft Jiri nu nog meer heuglijk nieuws bekendgemaakt. Zo was de politieagent jarig op 2 januari. Samen met Florence trok hij voor zijn verjaardag naar Amsterdam. "Geen betere verjaardag dan met deze vrouw", schrijft Jiri bij een foto van hun tweetjes op Instagram.

Maar Jiri had nog meer leuk nieuws te melden. Zo zijn Jiri en Florence op 2 januari exact zeven maanden gehuwd. "Btw: vandaag zijn wij zeven maanden getrouwd", laat Jiri weten op zijn Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws