Jill Goede uit 'Big Brother' onthult hoe ze op 1 jaar bijna 20 kilo verloor: "Daardoor zoveel afgevallen" Nieuws
Nieuws

Jill Goede uit 'Big Brother' onthult hoe ze op 1 jaar bijna 20 kilo verloor: "Daardoor zoveel afgevallen"

Jill Goede uit 'Big Brother' onthult hoe ze op 1 jaar bijna 20 kilo verloor: "Daardoor zoveel afgevallen"

Jill Goede won in 2021 'Big Brother'. Sinds die overwinning is er ook heel wat veranderd in haar leven. Zo vormt ze sinds een jaar een koppel met Leroy de Rouw en viel ze in een jaar tijd maar liefst 17 kilo af. Bij RTL Boulevard onthult ze nu ook hoe ze zoveel gewicht is afgevallen op korte tijd.

Jill Goede maakte vorig jaar het heuglijke nieuws bekend dat ze de liefde van haar leven gevonden had. Zo vormt de 'Big Brother 2021'-winnares al een ruim een jaar een koppel met Leroy de Rouw, die in 2022 meedeed aan het spelprogramma. Inmiddels wonen Jill en Leroy ook al een tijdje samen.

Maar haar vriend heeft haar leven ook op een andere manier veranderd. Mede dankzij hem verloor ze het afgelopen jaar namelijk maar liefst 17 kilo. Dat vertelt de realityster bij het Nederlandse RTL Boulevard. "Ik ben de laatste tijd heel wat veranderd voor mijn doen. Ik ben zeventien kilo afgevallen in een jaartje", steekt de blondine van wal.

Ze onthult ook hoe ze zoveel afgevallen is op korte tijd. Zo vliegen de kilo's eraf sinds ze begonnen is met sporten. "Ik vond sporten eerst verschrikkelijk, maar ik ben toen met mijn vriend gaan sporten en een beetje op mijn eten gaan letten", vertelt Jill. Ze eet bijvoorbeeld niet elke avond nog een zakje chips. "Maar je moet wel genieten", benadrukt de realityster. Op Instagram deelde ze ook al wat foto's van haar transformatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws