Jill Goede uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Voel me megaschuldig" Nieuws
Nieuws

Jill Goede uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Voel me megaschuldig"

Jill Goede uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Voel me megaschuldig"

'Big Brother'-winnares Jill Goede is inmiddels al meer dan een halfjaar samen met Leroy de Rouw, die deelnam aan het meest recente seizoen van 'Big Brother'. Maar helaas heeft Jill nu vreselijk nieuws gedeeld op haar Instagram Stories.

Jill Goede en Leroy de Rouw zijn gelukkig nog altijd samen. De twee hebben zelfs een nieuwe mijlpaal bereikt in hun relatie. Zo zijn ze zopas gaan samenwonen. Maar dat betekent helaas ook zeer slecht nieuws voor haar twee katten.

Zo laat Jill weten dat ze haar katten niet zal meenemen naar haar nieuwe stekje. "Mijn liefste Dillie en Dootje heb ik helaas niet meer. Ze hebben een heerlijk plekje bij mijn tante", schrijft Jill. "Ik was heel vaak weg voor mijn werk. Dan bracht ik ze naar mijn tante en daar hadden ze het altijd heerlijk."

"Met heel veel pijn in m'n hart en heel veel tranen heb ik moeten beslissen om mijn kindjes bij mijn tante te laten en helaas niet mee te verhuizen", gaat ze verder. "Ik voel me megaschuldig, maar ik weet dat ze bij mijn tante veel aandacht krijgen en geen moment alleen zijn", besluit de 'Big Brother'-winnares.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws