Jens Dendoncker onthult voor het eerst reden van breuk met Lauren Versnick: "Die fout heb ik gemaakt" Nieuws
Nieuws

Jens Dendoncker onthult voor het eerst reden van breuk met Lauren Versnick: "Die fout heb ik gemaakt"

Jens Dendoncker onthult voor het eerst reden van breuk met Lauren Versnick: "Die fout heb ik gemaakt"

Jens Dendoncker en Lauren Versnick maakten begin september bekend dat ze geen koppel meer vormen. Verdere commentaar wilden ze niet geven, maar nu onthult de VTM-presentator in de krant De Morgen toch meer details over hun breuk.

Jens Dendoncker en Lauren Versnick lieten begin september via Instagram weten dat ze niet langer als koppel door het leven gaan. “Na vier mooie, en bij momenten ook intense jaren, hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan”, schreven ze toen in een gezamenlijke mededeling.

"Graag zouden we deze moeilijke beslissing in alle rust verwerken en zullen dan ook niet bereikbaar zijn voor verdere commentaar. We hopen dat iedereen dit zal respecteren", klonk het toen ook nog. Maar nu vertelt Jens Dendoncker toch meer over de reden van hun breuk.

“Een van de fouten – een van de vele, ongetwijfeld – die ik gemaakt heb in relaties, heeft te maken met een heel romantisch idee", begint Jens Dendoncker in De Morgen. Hij verduidelijkt ook wat hij bedoelt. "Dat je, op het moment dat je iemand vindt die je graag ziet, er zomaar van uitgaat dat die persoon je ook helemaal kan lezen", aldus Jens. "Dat hij of zij je volkomen aanvoelt", gaat hij nog verder.

Maar het VTM-gezicht is er nu dus op een heel pijnlijke manier achterkomen dat de liefde zo niet in elkaar zit. "Dat is natuurlijk flauwekul", geeft hij nu toe. "Mensen kunnen niet raden wat je bedoelt", aldus Jens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws