Jens Dendoncker maakt net voor 'The Masked Singer' vreselijk nieuws bekend: "Aangevallen op klaarlichte dag" Nieuws
Nieuws

Jens Dendoncker maakt net voor 'The Masked Singer' vreselijk nieuws bekend: "Aangevallen op klaarlichte dag"

Jens Dendoncker maakt net voor 'The Masked Singer' vreselijk nieuws bekend: "Aangevallen op klaarlichte dag"

Vanavond is het al de tiende aflevering van 'The Masked Singer' op VTM. Maar op Instagram heeft presentator Jens Dendoncker nu zeer droevig nieuws bekendgemaakt.

In een filmpje vertelt hij hoe een vriend van hem een aantal weken geleden aangevallen is omdat hij nagellak droeg. Daarom deelde de presentator nu een aangrijpende boodschap op Instagram. "Hoi piepeloi, vanavond al de tiende aflevering van ‘The Masked Singer’", steekt hij van wal.

"De oplettende kijker zal zien dat ik dat presenteer met nagellak. Dat is niet alleen omdat ik dat zelf mooi vind, maar ook omdat een vriend van mij een paar weken geleden bedreigd en aangevallen is op klaarlichte dag, net omdat hij deze nagellak aanhad", vertelt Dendoncker, die duidelijk aangeslagen is door de gebeurtenis.

Hij heeft dan ook nog een belangrijke boodschap. "Laat mensen met rust. Bedreig ze niet, val ze niet aan, ongeacht hoe mensen eruitzien", aldus Jens. "Het is bijna onnozel dat ik deze boodschap nog moet brengen, want voor mij is het een evidentie", sluit hij zijn pakkende boodschap af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws