ShowbizzTime

Jens Dendoncker komt met verrassend nieuws over zijn liefdesleven na pijnlijke breuk met Lauren Versnick

Jens Dendoncker en Lauren Versnick
I Foto: Photonews I
door Redactie

VTM-presentator Jens Dendoncker en Lauren Versnick gingen vorig jaar in september uit elkaar. In Het Laatste Nieuws onthult Dendoncker nu ook meer over zijn datingleven.

Jens Dendoncker en Lauren Versnick kondigden begin september aan dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. “Na vier mooie, en bij momenten ook intense jaren, hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan”, schreven ze toen op Instagram.

In Het Laatste Nieuws verklapt de presentator nu meer over zijn datingleven. Zo vertelt hij dat hij het niet zo makkelijk heeft om te daten. “Ik heb de looks niet, nooit gehad. Als ik verliefd word op iemand, moet ik het hebben van smeken. Gewoon heel lief vragen: ‘Wil je alsjeblieft een keer iets met mij gaan drinken?'”, aldus Dendoncker.

Zijn bekendheid heeft hem ook nog niet geholpen om sneller aan een lief te raken. “Ik merk niet dat bekendheid erotiseert. Ongetwijfeld zullen knappe mensen die ook nog eens wat bekend zijn, extra aantrek hebben, maar het is zeker niet zo dat de vrouwen zich bij bosjes aan mijn voeten smijten. In de verste verte niet”, besluit de presentator.

Laatste nieuws