Jennifer Heylen maakt haar volgers gek met weinig verhullende foto’s: “Knapste vrouw ooit” Nieuws
Nieuws

Jennifer Heylen maakt haar volgers gek met weinig verhullende foto’s: “Knapste vrouw ooit”

Jennifer Heylen maakt haar volgers gek met weinig verhullende foto’s: “Knapste vrouw ooit”

Jennifer Heylen maakt het backstage bij ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ erg heet. Daar deelt ze enkele foto's van op Instagram en ze laat diep in haar boezem kijken.

Jennifer Heylen is ondertussen al een vaste waarde bij ‘De Slimste Mens’. Gisteren was ze opnieuw aanwezig in het programma als jurylid en haar passage lokt opnieuw veel reacties uit. Deze keer gaat het niet over haar mopjes, maar wel over hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Jennifer post namelijk enkele kiekjes op haar Instagramprofiel die de monden van haar volgers doen openvallen. Ze laat zien hoe ze zich klaarmaakt voor de show en vervolgens poseert ze in een knalgroene outfit. Met blote schouders en een diepe decolleté zet ze haar boezem extra in de kijker.

Ook haar volgers hebben dat opgemerkt. “Mooiste mens ter wereld”, “Je straalde weer”, “Stop eens met zo mooi te zijn”, “Lekker”, "Prachtige verschijning", "Ziet er goed uit", "Tof kleed" en “Sexy”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws