Jelle Cleymans kiest voor compleet nieuwe carrière: "Was meteen verkocht" Nieuws
Nieuws

Jelle Cleymans kiest voor compleet nieuwe carrière: "Was meteen verkocht"

Jelle Cleymans kiest voor compleet nieuwe carrière: "Was meteen verkocht"

Jelle Cleymans beleeft een razend drukke zomer met zijn muzikale duo Cleymans & Van Geel. Toch slaat de zanger en acteur binnenkort een heel andere weg in.

Zo mag Jelle Cleymans zich voortaan naast zanger en acteur ook radio-dj noemen. Hij gaat namelijk vanaf oktober het vaste team van radiozender Joe versterken.

"De eerste maanden zal ik enkel invallen en wat losse programma’s presenteren om zo de zender, collega’s en luisteraar nog beter te leren kennen", aldus Jelle in Het Laatste Nieuws. "Maar daarna is het wel de bedoeling om een eigen format te ontwikkelen voor een vaste plek in het uitzendschema.”

“Gezien mijn interesse en verleden zal dat waarschijnlijk een programma rond muziek uit de Lage Landen worden", gaat hij verder. En Jelle ziet zijn overstap naar die radio volledig zitten. "De cirkel is nu helemaal rond. Ik kom ook een beetje thuis, want elf jaar geleden verving ik Raf Van Brussel al bij Joe tijdens zijn vaderschapsverlof. Ik proefde toen voor het eerst van de unieke sfeer bij het radiomaken en ik was meteen verkocht. Ik voelde toen echt: ‘Amai, dat is plezant'", aldus de kersverse radiopresentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws