Jelle Cleymans heeft 6 jaar na moeilijke relatiebreuk verrassend nieuws over zijn liefdesleven Nieuws
Nieuws

Jelle Cleymans heeft 6 jaar na moeilijke relatiebreuk verrassend nieuws over zijn liefdesleven

Jelle Cleymans heeft 6 jaar na moeilijke relatiebreuk verrassend nieuws over zijn liefdesleven

Het is inmiddels al zes jaar geleden dat Jelle Cleymans en zijn vriendin Katrien uit elkaar gingen. Sindsdien zagen we hem nooit met een nieuwe vriendin. Maar in Dag Allemaal vertelt de zanger nu meer over zijn liefdesleven.

Jelle Cleymans ging in 2016 uit elkaar met zijn vriendin Katrien. Sindsdien woont hij alleen. "Ik merk dat mij dat egocentrischer maakt. Alles draait alleen maar om mezelf, ik hoef met niemand rekening te houden", bekent de zanger.

Daarom wil Jelle Cleymans ook geen vaste relatie meer. "Dat is niets voor mij", biecht hij op. "De kans is klein dat ik ooit nog een huisje-boompje-beestjerelatie zal hebben, denk ik. Omdat dat mij ook niet gelukkig maakt", klinkt het.

Hij zou het namelijk erg moeilijk hebben om zijn vrijheid op te geven. "Wanneer er dan eens iets gebeurt waarbij ik wél rekening moet houden met anderen, voel ik dat mij dat veel moeite kost. Ik ben heel graag vrij, zowel in mijn carrière als op persoonlijk vlak. Ik probeer de dingen op mijn manier te doen", besluit de zanger.

7 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws