"Je bent ziek en hebt hulp nodig!": ruzie ontaardt helemaal tussen 'Temptation'-Megan en ex-verloofde Nieuws
Nieuws

"Je bent ziek en hebt hulp nodig!": ruzie ontaardt helemaal tussen 'Temptation'-Megan en ex-verloofde

"Je bent ziek en hebt hulp nodig!": ruzie ontaardt helemaal tussen 'Temptation'-Megan en ex-verloofde

Het zit er bovenarms op tussen OnlyFans-model Megan Desaever en haar ex-verloofde Dennis Roos. Enkele dagen na hun verloving liep hun relatie op de klippen. Op sociale media schelden ze elkaar nu de huid vol.

Dat blijkt uit enkele gesprekken dat roddelkanaal Reality.fbi kon inkijken van het koppel. Daarin zegt Megan dat ze zich een rebound voelt (Dennis Roos verbrak zijn vorige relatie met de Nederlandse Olivia voor Megan red.). Waarop Dennis haar verwijt een persoonlijkheidsstoornis te hebben.

“Oké narcist, ik heb gewoon vernomen hoe ziek je bent en dat je echt hulp nodig hebt. Je hebt een persoonlijkheidsstoornis vrees ik”, aldus Dennis. Allebei beweren ze dat de ander is vreemdgegaan, maar dat klopt niet volgens Dennis.

“Ik durf in de spiegel te kijken, en zeggen dat ik er alles aan gedaan heb om het te laten werken. Ik heb fouten gemaakt, maar ik heb haar niet bedrogen”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het erg om te zeggen, maar dit is een van de grootste fouten van mijn leven geweest. Ik heb met verschillende types een relatie gehad, maar niemand was zo erg als Megan”, besluit hij.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws