Jason uit ‘Big Brother’ erg geschrokken van medebewoners: “Geen beste vrienden meer”  Nieuws
Nieuws

Jason uit ‘Big Brother’ erg geschrokken van medebewoners: “Geen beste vrienden meer” 

Jason uit ‘Big Brother’ erg geschrokken van medebewoners: “Geen beste vrienden meer” 

Inmiddels is het al twee weken geleden dat de finale van 'Big Brother' plaatsvond. Publiekslieveling Jason strandde uiteindelijk op de tweede plek. In Flair reageert hij nu op de commentaar van de kijkers en de hetze tussen de bewoners.

Hoewel Jason eerst de publiekslieveling was, kreeg hij daarna ook heel wat kritiek te slikken van de kijkers. Maar al bij al kreeg de jonge Nederlander vooral positieve reacties. "Met de mening van de kijker kon ik eigenlijk best goed om", vertelt Jason in Flair.

Maar van zijn medebewoners is hij achteraf wel flink geschrokken. "Ik heb wel nog dingen gezien van mijn medebewoners die ik niet zo leuk vond", bekent Jason. "Al kon ik dat van tevoren ook wel bedenken dat ik zulke beelden zou terugzien", vervolgt hij.

Maar in tegenstelling tot de andere bewoners, zoals Charlotte en Jolien, wil hij die dingen nu liever laten rusten. "Ik probeer me daar niet meer druk om te maken, het is ondertussen ook al lang geleden. Je zit 24/7 met elkaar opgesloten: tuurlijk ga je op een gegeven punt wel over elkaar praten", aldus Jason. "Al hoef ik niet meer met iedereen beste vrienden te blijven", geeft hij wel toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws