Jason uit 'Big Brother': "Daarom was ik niet geliefd bij mijn medebewoners" Nieuws
Nieuws

Jason uit 'Big Brother': "Daarom was ik niet geliefd bij mijn medebewoners"

Jason uit 'Big Brother': "Daarom was ik niet geliefd bij mijn medebewoners"

Jason eindigde vorige week zaterdag als tweede in de finale van 'Big Brother'. Bij de kijkers was hij dus erg geliefd, maar dat was niet het geval in het huis. Onder zijn medebewoners was hij minder populair.

"De bewoners die er voor de gezelligheid in zaten, die hadden het makkelijker", zegt Jason in het NoordHollands Dagblad. "Ik werd er in het huis best wel op aangekeken dat ik spellen wilde winnen. Dan werd er gezegd dat ik niet zo fanatiek moest zijn, want dat ging ten koste van de gezelligheid.”

Dat hij uiteindelijk niet won, deed wel pijn bij Jason. “Maar het zijn de mensen thuis die bepalen wie er wint. Ik heb er zelf geen invloed op gehad. Big Brother vroeg vooraf naar mijn voorspelling. Toen zei ik al dat ik van iedereen had gewonnen bij eerdere stemmingen, alleen nog nooit van Bart.”

Jason zou het aan iedereen aanraden om deel te nemen aan 'Big Brother'. "Jazeker, maar ik zou ook zeggen dat ze zich goed moeten realiseren dat ze drie maanden opgesloten zitten. Je doet wel bijzondere spellen, maar er zijn ook genoeg momenten dat je je verveelt en dat je ook uitgepraat bent met de andere bewoners. En je krijgt ook echt niks mee van de buitenwereld.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws