Jani Kazaltzis doet schokkende onthulling: "Had gehoopt dat het nooit ging gebeuren" Nieuws
Nieuws

Jani Kazaltzis doet schokkende onthulling: "Had gehoopt dat het nooit ging gebeuren"

Jani Kazaltzis doet schokkende onthulling: "Had gehoopt dat het nooit ging gebeuren"

Op donderdagavond 6 april start het gloednieuwe seizoen van 'Blind Gekocht'. En dat vijfde seizoen belooft het meest dramatische ooit te worden. Daarover onthult presentator Jani Kazaltzis vandaag meer in HLN Showbits.

Vanavond gaat het vijfde seizoen van 'Blind Gekocht' van start. Dat wordt voor de tweede keer op rij gepresenteerd door Jani Kazaltzis. In de preview die zender Play4 deelde, kunnen we al zien dat het een seizoen vol drama wordt. “Eigenlijk komen we tot het besef dat we dit nooit hadden mogen doen”, horen we een van de kopers zeggen in de preview.

Bij HLN Showbits onthulde Jani nu ook al wat meer over het nieuwe seizoen. "Het is een heel spannend seizoen", steekt de presentator van wal. "Wij zijn ook nog volop aan het draaien, maar het was moeilijker dan vorig seizoen", geeft hij al mee. "Door de inflatie liggen alle prijzen hoger, maar dat zit nog niet echt in mensen hun hoofd", legt hij uit.

"De eisen worden voor ons ook altijd maar meer en meer", vervolgt hij. Tot slot geeft hij ook al enkele teasers weg. “We gaan veel slaande deuren zien, mensen die weglopen … Je moet gewoon zeker kijken, want er gebeurt echt iets wat nog nooit gebeurd is. Echt, nog nooit. En wat ik ook gehoopt had dat nooit ging gebeuren", aldus Jani. Wij zijn alvast benieuwd wat dat zal zijn!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws