Jani Kazaltzis erg aangedaan door wat hij te horen krijgen van zijn goede vriend Peter Van de Veire Nieuws
Nieuws

Jani Kazaltzis erg aangedaan door wat hij te horen krijgen van zijn goede vriend Peter Van de Veire

Jani Kazaltzis erg aangedaan door wat hij te horen krijgen van zijn goede vriend Peter Van de Veire

Afgelopen maandag konden we opnieuw genieten van een aflevering van 'Viva la feta'. Daarin was deze week minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden te gast. Peter Van de Veire moest nu ook nog wat kwijt over die aflevering.

Zo verscheen er vlak na de aflevering een vernietigd artikel over de aflevering van 'Viva la feta' met Annelies Verlinden. "De trailer was beter dan het programma zelf", schreef de krant De Standaard. "De enige passage van het hele programma die vernoemenswaardig was, was die over de kinderen. Ze duurde nog geen twee minuten en we hadden ze in de trailer al gezien", klonk het ook nog.

Op zijn sociale media neemt presentator Peter Van de Veire het nu op voor Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Zo haalt de presentator fel uit naar de krant. "En wanneer gaan recensenten eens eerlijk recenseren? En niet vanuit hun eigen beperkte wereldvisie?", steekt Peter Van de Veire van wal op zijn Instagramverhaal.

"Een journalist zei me ooit: 'Ik recenseer als een kritische fan'. Top. Maar deze "recensent" bekijkt vanuit eenzame en zielloze hoogte een goed gemaakt programma waar mensen graag naar kijken. Dit is gewoon schade toebrengen omdat het kan. Zonder énige nuance", aldus de presentator. Jani Kazaltzis was dan ook erg aangedaan door de lieve woorden van zijn vriend. "Dankjewel lieve vriend", schrijft hij op zijn Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories @janikazaltzis
Bron: Instagram Stories @janikazaltzis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws