Jana zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Heel snel geëscaleerd" Nieuws
Nieuws

Jana zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Heel snel geëscaleerd"

Jana zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Heel snel geëscaleerd"

Jana uit 'Blind Getrouwd' kreeg heel wat kritiek te slikken nadat ze zich negatief uitliet over haar man Christiaan. Maar in de podcast 'Seg Celien', van diëtiste Celien Rombouts, haalt Jana nu fel uit naar de makers.

"Hij is te mager", "Ik wil een ruigere man in bed" en "Hij is niet helemaal mijn type": de uitspraken van Jana in het afgelopen seizoen van 'Blind Getrouwd' schoten bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Jana kreeg het daardoor enorm hard te verduren en legt nu de schuld bij de makers.

“Ik heb gezegd wat ik gezegd heb, maar dat gesprek was nooit gebeurd als de programmamakers daar niet op aangestuurd hadden”, aldus Jana in de podcast. Zij en Christiaan hadden eigenlijk gewoon een leuke date. "Het ging er heel speels aan toe, tot ze vroegen om toch een serieuzer gesprek aan te gaan. En dan is het heel snel geëscaleerd", aldus Jana.

Maar volgens Jana hebben de makers met opzet dingen weggelaten om haar in een slecht daglicht te plaatsen. “Ik ben inderdaad een flapuit, maar ik heb ook heel veel positieve dingen gezegd en die hebben ze amper gebruikt. Na de laatste opnames, zei ik al tegen de makers: ‘Ik heb het idee dat jullie van mij een bitch gaan maken.’ Ze ontkenden, maar uiteindelijk is dat wel gebeurd. Ik ben niet zo blij met hoe ze het allemaal gemonteerd hebben", besluit de kleuterjuf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws