Jana uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over bedprestaties van Christiaan: "Erg om te zeggen" Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over bedprestaties van Christiaan: "Erg om te zeggen"

Jana uit 'Blind Getrouwd' niet te spreken over bedprestaties van Christiaan: "Erg om te zeggen"

Vorige week konden we zien hoe Jana en Christiaan voor het eerst de lakens deelden in 'Blind Getrouwd'. Maar blijkbaar loopt het niet helemaal over rozen op dat vlak. Zo vertelt Jana openhartig dat ze eigenlijk naar iets anders op zoek is in bed.

Vanavond zijn we al aan de negende aflevering toe van 'Blind Getrouwd'. Daarin gaan de echtparen op koppelweekend. Voor Jana en Christiaan komt het ook tot een gesprek met seksuoloog Wim Slabbinck waarbij het al snel gaat over hun avontuurtje tussen de lakens.

En blijkbaar was Jana daar toch niet zo tevreden over. “Hij is heel lief, terwijl ik ...”, begint de kleuterjuf aarzelend. “Goh, ik vind het erg om te zeggen", gaat ze verder. Uiteindelijk biecht ze dan toch op wat het probleem is.

"Ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruigere, dominante man. Eentje die me op bed durft smijten en ja ... begint hè", vertelt Jana openhartig. Voor Christiaan geen makkelijk moment. “Ze zei: ‘Je legt je hand op mij en streelt mijn gezicht, maar dat is niet wat ik zoek’. Terwijl ik denk: ‘Wat moet ik dan doen?’", aldus een onzekere Christiaan. Benieuwd of ze elkaar toch nog kunnen vinden op dat vlak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws