Jana uit 'Blind Getrouwd' haalt fel uit naar kijkers na massale kritiek: "Ik werk daaraan" Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' haalt fel uit naar kijkers na massale kritiek: "Ik werk daaraan"

Jana uit 'Blind Getrouwd' haalt fel uit naar kijkers na massale kritiek: "Ik werk daaraan"

Jana kreeg na de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' heel wat kritiek te slikken. Niet alleen hebben veel kijkers compassie met hoe ze met Christiaan omgaat, de kleuterjuf krijgt ook heel wat commentaar op haar eetgedrag.

Het was een erg bizar moment afgelopen maandag in 'Blind Getrouwd'. Terwijl Christiaan aperitiefhapjes en -drankjes voorzien had, wilde Jana daar niet van eten. Ze had die dag namelijk nog niet gesport en dus vond ze dat ze geen aperitief verdiende.

Maar iets later zien we haar wel op haar eentje smullen van wat chocolade voor tv. Daar kwam op sociale media veel kritiek op. Veel kijkers begrepen namelijk niet waarom Jana eerst tegen Christiaan zegt dat ze niet wilt aperitieven maar daarna, als hij weg is, begint te snoepen. Nu heeft Jana ook voor het eerst gereageerd op die kritiek op haar Instagram Stories.

"Heb ik het gevoel dat ik een aperitief moet verdienen? Ja. Heb ik sport nodig om volledig te genieten van eten? Ja. Wou ik een gezellige avond met Christiaan? Ja", schrijft de kleuterjuf op haar Instagram Stories.

Niet zo gezond

Maar dat heeft haar ook doen beseffen dat ze een probleem heeft. "Ik ben er mij 'dankzij' dit experiment bewust van dat mijn relatie met sport en voeding niet zo gezond is als dat ik dacht. Ik werk eraan", laat Jana weten.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws