Jana uit 'Blind Getrouwd' eerlijk: "Ik heb Christiaan dat nooit verteld" Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' eerlijk: "Ik heb Christiaan dat nooit verteld"

Jana uit 'Blind Getrouwd' eerlijk: "Ik heb Christiaan dat nooit verteld"

Jana en Christiaan bleven - ondanks een uitstekende start - niet getrouwd in 'Blind Getrouwd'. Jana had daar achteraf veel spijt van. Ze wilde wél nog doorgaan met hem.

Volgens Christiaan was hij meteen stapelverliefd, maar Jana niet. Dat ontkent zij nu echter in Dag Allemaal. "In één van de interviews voor de camera heb ik wel degelijk gezegd dat ik vlinders voel voor Christiaan. Alleen…. Ik heb hem dat nooit face to face verteld”, zegt ze.

Jana zou het nu anders aanpakken. “Als we op het einde nog iets meer tijd hadden gehad samen, zonder de camera’s, dan zou het misschien wel gelukt zijn. De laatste twee weken hadden we nu eenmaal weinig tijd voor elkaar. En als we elkaar zagen, was het met een filmploeg erbij."

Bij het beslissingsmoment koos Christiaan ervoor om het huwelijk niet verder te zetten. Jana zei op voorhand dat ze zich zou aansluiten bij zijn beslissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws