Jana uit 'Blind Getrouwd' doet straffe onthulling: "Ik geef het toe, ik ben verslaafd" Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' doet straffe onthulling: "Ik geef het toe, ik ben verslaafd"

Jana uit 'Blind Getrouwd' doet straffe onthulling: "Ik geef het toe, ik ben verslaafd"

Voor Jana De Bosscher werd haar deelname aan 'Blind Getrouwd' helaas geen succes. Ze werd gekoppeld aan spoedverpleegkundige Christiaan Graulus, maar die zette uiteindelijk een punt achter hun huwelijk. Op Instagram heeft Jana nu een opvallende uitspraak gedaan.

In 'Blind Getrouwd' konden we meermaals zien dat Jana zich onzeker voelde over haar lichaam en vaak ging sporten. Op Instagram geeft Jana nu ook toe dat ze verslaafd is aan sporten. "Oké, ik geef het toe, ik ben verslaafd. Verslaafd aan sporten", schrijft Jana bij een foto waarop ze poseert in haar sportoutfit.

"Initieel deed ik het om af te vallen en strakker te worden, maar al snel merkte ik dat dit niet de juiste reden was om aan sport te doen", aldus Jana. Ze was te obsessief bezig met sport en voeding en besefte dat het anders moest.

"Ondertussen ben ik verliefd geworden op het actief bezig zijn, mezelf uit te dagen en heb ik verschillende sporten leren kennen waardoor ik ook kan afwissen. Ik ben nu niet meer aan het trainen om visueel resultaat te zien, maar wel wil ik meer naar doelen trainen", zegt Jana. "Train omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je het haat", geeft ze nog mee aan haar volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws