Jana haalt zwaar uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Waarom hebben jullie dat niet getoond?" Nieuws
Nieuws

Jana haalt zwaar uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Waarom hebben jullie dat niet getoond?"

Jana haalt zwaar uit naar 'Blind Getrouwd'-makers: "Waarom hebben jullie dat niet getoond?"

Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' hebben helaas een punt gezet achter hun huwelijk. Voor velen is dat de schuld van Jana, aangezien zij aan het einde Christiaan meermaals afsnauwde. Jana reageert nu voor het eerst op die kritiek en haalt fel uit naar de makers van het programma.

Tijdens de laatste afleveringen van 'Blind Getrouwd' zag Jana er erg vermoeid uit en was ze snel gepikeerd. Van de vrolijke kleuterjuf die we daarvoor te zien kregen, bleef helaas niet veel meer over. Al heeft Jana daar een erg goede reden voor.

“Ik had grote vakantie, dus ik had heel zware kampdagen. En als ik dan thuiskwam bij Christiaan, was dat altijd met camera. Wij hadden dus nooit meer een moment voor ons twee", vertelt Jana aan HLN Showbits.

Die laatste afleveringen waren voor haar dan ook zeer frustrerend. "Ik kwam daar heel negatief uit en ik dat zelf niet zo beleefd", aldus Jana. Zo vertelt ze dat zij en Christiaan toen wel nog veel leuke dingen gedaan hebben. "Maar dat hebben ze niet meer gebruikt. Dat vind ik heel jammer, want wij zijn helemaal niet op een heel negatieve toon gestopt", klinkt het bij de 'Blind Getrouwd'-deelneemster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws