ShowbizzTime

Jan ‘Zjef’ Van den Bosch: “Ik was heel teleurgesteld toen ‘Familie’-makers me dit vertelden”

I Foto: VTM I
door Redactie

Sinds 2013 zien we Jan Van den Bosch elke weekdag in de huid kruipen van ‘Familie’-personage Zjef De Mulder. Zjef heeft al enkele jaren een relatie met Rudi. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje.

Doorheen de jaren kenden Zjef en Rudi echter veel tegenslagen, die ook een impact hadden op hun relatie. Ze gingen meermaals uiteen. Dit jaar stonden ze nog op scheiden, maar aan het begin van dit seizoen besloten ze toch niet door te gaan met de scheiding

“Niet alleen de kijkers zijn daar heel blij mee, maar Werner (De Smedt, die Rudi speelt, nvdr.) en ik ook”, laat Jan weten in Story. “Op het moment dat de schrijvers Werner en mij vertelden dat ze onze personages uit mekaar gingen halen, waren we allebei heel teleurgesteld.” 

“Plots hadden we nog maar een halve draaidag per week samen in plaats van vier”, aldus de acteur. “We misten mekaar, we verstaan elkaar goed. En we vinden ook dat het koppel ‘Rudi en Zjef ’ een meerwaarde is voor de reeks, er is al zoveel miserie. Gelukkig vonden de schrijvers dat na twintig afleveringen ook”, lacht hij.

Laatste nieuws