Jan Van den Bosch heeft geweldig nieuws over zijn liefdesleven na hartverscheurende scheiding Nieuws
Nieuws

Jan Van den Bosch heeft geweldig nieuws over zijn liefdesleven na hartverscheurende scheiding

Jan Van den Bosch heeft geweldig nieuws over zijn liefdesleven na hartverscheurende scheiding

Jan Van Den Bosch, vooral bekend van zijn rol als Zjef in 'Familie', liet zopas weten dat hij en zijn jeugdliefde Fran gescheiden zijn. Maar lang heeft de acteur niet moeten treuren. Hij is namelijk al opnieuw verliefd.

“Begin dit jaar hebben Fran en ik samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel”, vertelt de acteur daar deze week over in Dag Allemaal. Fran en Jan waren maar liefst 18 jaar samen, waarvan 3 jaar getrouwd. Samen hebben ze ook twee kinderen, Lou en Sam. Die laatste is nu ook te zien in 'Familie' als Finn, de biologische dochter van Rudi (Werner De Smedt).

Maar ondertussen is er dus al een nieuwe liefde in Jan zijn leven. "Ik ben voorzichtig de eerste stappen aan het zetten binnen een nieuwe relatie", verklapt hij in het weekblad. "En dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd", aldus Jan.

Opvallend: zijn nieuwe vriendin kende Jan helemaal niet. "Ze heeft niets met de showbizz te maken, ze wist niet wie ik was. Ze is dus geen ‘Familie’-kijker, geen tv-kijker tout court", laat hij weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws