Jamie-Lee Six geeft volgers kijkje achter de schermen bij sexy fotoshoot in lingerie: "Lekker!" Nieuws
Nieuws

Jamie-Lee Six geeft volgers kijkje achter de schermen bij sexy fotoshoot in lingerie: "Lekker!"

Jamie-Lee Six geeft volgers kijkje achter de schermen bij sexy fotoshoot in lingerie: "Lekker!"

Jamie-Lee Six trakteert haar volgers op Instagram alweer op enkele pikante plaatjes. Zo deelt ze drie foto’s van een nieuwe fotoshoot voor een lingeriemerk. De influencer poseert voor de camera in een knap lingeriesetje en toont heel wat bloot.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Haar grote doorbraak heeft ze dan weer te danken aan verschillende tv-programma’s zoals ‘D5R’, ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Daarnaast doet ze het ook erg goed als influencer op sociale media. Zo maakt ze bijvoorbeeld geregeld reclame voor lingerie.

Op haar Instagrampagina laat ze nu wat meer zien van een nieuwe fotoshoot voor het lingeriemerk Etam. Jamie-Lee laat drie plaatjes zien van de shoot en daarop draagt ze een lichtgekleurd lingeriesetje. “Behind the scenes”, schrijft ze erbij. Haar volgers laten alvast aan haar weten dat ze er opnieuw prachtig uitziet.

Zij laten dan ook verschillende complimentjes achter in de comments. “Knappe foto’s”, “Da’s gewoon een toppertje, hé”, “Sexy stuff”, “Knapperd”, “Zo’n mooie foto’s om te zien, Jamie-Lee”, “Knap werk” en “Mooie foto’s”, klinkt het meermaals.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws