Jamie-Lee Six doet volgers rode oortjes krijgen met sexy kerstoutfit: "Wil je mijn cadeautje zijn?" Nieuws
Nieuws

Jamie-Lee Six doet volgers rode oortjes krijgen met sexy kerstoutfit: "Wil je mijn cadeautje zijn?"

Jamie-Lee Six doet volgers rode oortjes krijgen met sexy kerstoutfit: "Wil je mijn cadeautje zijn?"

Jamie-Lee Six trakteert haar volgers regelmatig op uitdagende kiekjes van zichzelf. Nu deelde de presentatrice wel enkele heel opvallende lingeriefoto's op haar Instagrampagina.

Het is geen makkelijke periode geweest voor Jamie-Lee Six. De presentatrice brak een maand geleden met haar vriend Frank, die een tijdje geleden ook nog samen met Jamie-Lee te zien was in 'BV Darts'.

Maar Jamie-Lee lijkt die relatiebreuk ondertussen verteerd te hebben. Zo straalt de presentatrice van 'Het Jachtseizoen' opnieuw op Instagram en deelt ze ook regelmatig sexy kiekjes van zichzelf met haar volgers.

Nu deelde de presentatrice wel enkele heel bijzondere foto's. Zo is Jamie-Lee al helemaal in kerstsfeer. Op Instagram poseert ze in een sexy kerstoutfit en die kan op heel wat bijval rekenen van haar volgers. “Mag ik jou onder mijn kerstboom leggen?”, “Wil je mijn kerstcadeautje zijn?”, “Wat een babe!”, “Zo knap” en “Zo mooi, wauw Jamie!”, reageren haar volgers enthousiast.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws