ShowbizzTime

Jamie-Lee Six laat Instagram bijna crashen met foto's in ondergoed: "Wat een figuur!"

Jamie-Lee Six
I Foto: Instagram I
door Redactie

Jamie-Lee Six laat haar volgers op Instagram graag meegenieten van haar leven als influencer. Daarbij trakteert ze haar volgers ook vaak op sexy kiekjes van zichzelf. Nu laat de brunette zich opnieuw van haar meest sexy kant zien op haar sociale media.

Jamie-Lee Six was het vorig jaar in tal van VTM-programma’s te bewonderen. Zo was ze onder meer te zien in ‘De Verraders’, ‘Het Jachtseizoen’ en ‘BV Darts’. Met maar liefst 272.000 volgers op Instagram is Jamie-Lees ondertussen ook uitgegroeid tot een populaire influencer.

Daarnaast klust Jamie-Lee ook regelmatig bij als model. Zo staat ze bijvoorbeeld model voor kledingmerk Etam. Op Instagram deelde Jamie-Lee nu ook enkele foto’s van haar meest recente fotoshoot voor het kledinglabel.

Daarop poseert de influencer in mooi, oranje lingeriesetje. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk en overladen Jamie-Lee met complimenten. “Prachtig!”, “Jawadde!”, “Hottie!”, “Zo sexy”, “Wauw, knappe dame!”, “Lekker lichaam”, “Wat een figuur!”, “Echt een schoonheid”, “Je ziet er prachtig uit”, “Zo mooi” en “Hallo kroket!”, lezen we onder meer tussen de reacties.

Laatste nieuws