James Cooke verbluft iedereen met ongelooflijk nieuws: "Geen woorden voor" Nieuws
Nieuws

James Cooke verbluft iedereen met ongelooflijk nieuws: "Geen woorden voor"

James Cooke verbluft iedereen met ongelooflijk nieuws: "Geen woorden voor"

Vanaf 8 december kunnen we op Play4 genieten van het tweede seizoen van 'James De Musical'. Daarin verrast James Cooke acht bekende Vlamingen met een musical over hun leven. Nu is James ook in de prijzen gevallen met 'James De Musical'.

Zo laat James via Instagram weten dat hij een Rose d’Or Award, bij ons beter bekend als een Gouden Roos, in ontvangst heeft mogen nemen. De Gouden Roos is de meest prestigieuze Europese televisieprijs.

"We did it! De Gouden Roos. Geen woorden voor … Merci aan het hele team! Zo gelukkig!", schrijft een dolenthousiaste James op Instagram bij een foto van hem en zijn trofee. James won de Gouden Roos in de categorie 'Studio Entertainment'.

Dit is al de tweede keer dat James een grote prijs krijgt voor zijn tv-programma. In april won hij in Cannes ook al de award voor ‘Best Factual Entertainment Show’. De presentator krijgt dan ook heel wat felicitaties. "Proficiat!" en "Je verdient dit zo hard", klinkt het meermaals in de reacties op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws