James Cooke overstelpt met reacties nadat hij deze bijzondere selfie deelt met Gert Verhulst en Ellen Callebout Nieuws
Nieuws

James Cooke overstelpt met reacties nadat hij deze bijzondere selfie deelt met Gert Verhulst en Ellen Callebout

James Cooke overstelpt met reacties nadat hij deze bijzondere selfie deelt met Gert Verhulst en Ellen Callebout

De boog kan niet altijd gespannen staan, dus trokken James Cooke en zijn man Dorian afgelopen weekend naar Parijs. Maar dat deden ze niet alleen, zo gingen ook goede vrienden Gert Verhulst en Ellen Callebout mee op citytrip.

James Cooke en zijn man Dorian Liveyns zijn al jarenlang goed bevriend met Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout. Enkele weken geleden zagen we in 'De Verhulstjes' nog hoe James en Dorian een bezoekje brachten aan Gert en zijn gezin in Frankrijk.

Ook nu is het viertal samen op vakantie. Zo gingen ze samen op citytrip naar Parijs. Dat laat James zelf weten via zijn Instagrampagina. Daar deelde hij nu ook een geweldige foto van hun viertjes voor de Eiffeltoren.

"Les amis à Paris! Weekendje om te koesteren …", schreef hij er toepasselijk bij. In een mum van tijd werd de post door meer dan 60.000 mensen geliket. “Geniet ervan toppers!”, "Amuseer jullie!", en “Twee superkoppels bij elkaar!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de post.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws