James Cooke onthult zeer pikant verhaal over hem en Gert Verhulst: "Van de shock op slag nuchter" Nieuws
Nieuws

James Cooke onthult zeer pikant verhaal over hem en Gert Verhulst: "Van de shock op slag nuchter"

James Cooke onthult zeer pikant verhaal over hem en Gert Verhulst: "Van de shock op slag nuchter"

James Cooke was deze week te gast als jurylid in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Daarin onthulde hij ook een heel bijzonder verhaal over hem en zijn goede vriend Gert Verhulst.

Zo vertelt de presentator dat hij onlangs met Gert Verhulst in een darkroom is beland in Oostende. "Vorige week passeerden we een gayclub en Gert zei dat hij daar nog nooit binnen was geweest. Dus stelde ik voor om samen naar binnen te gaan", begint James zijn verhaal.

Ze waren ook dronken geeft James Cooke toe. "We komen daar binnen en iedereen was in ontbloot bovenlijf. Je had Gert zijn gezicht moeten zien. Dat was goud waard. Die was helemaal in shock en op slag nuchter", vertelt de presentator met een brede glimlach.

Maar in de gayclub was ook een darkroom. Dat is een verduisterde kamer in een nachtclub waar bezoekers seksuele handelingen kunnen verrichten. "Toen Gert vroeg waar de wc was, heb ik hem met opzet verkeerdelijk naar de darkroom gestuurd", biecht James op. Gelukkig zag die er niet veel erg in. "Hij dacht namelijk dat iedereen daar gewoon stond aan te schuiven voor het toilet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws