James Cooke onthult eerste verrassende naam voor derde seizoen van 'James De Musical' Nieuws
Nieuws

James Cooke onthult eerste verrassende naam voor derde seizoen van 'James De Musical'

James Cooke onthult eerste verrassende naam voor derde seizoen van 'James De Musical'

Afgelopen weekend vond in de Lotto Arena ‘James De Musical Live on Stage’ plaats. Tijdens die liveshow maakte James Cooke ook de eerste naam voor het derde seizoen van 'James De Musical' bekend.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zakten heel wat fans van 'James De Musical' af naar de Lotto Arena. Daar vond voor de eerste keer ‘James De Musical Live on Stage’ plaats. Onder meer Natalia, Margriet Hermans, Willy Sommers en Bart Peeters gaven er het beste van zichzelf.

Maar James Cooke had ook nog een grote verrassing voor zijn fans. Zo kondigde hij aan dat er ook een derde seizoen van 'James De Musical' aankomt op Play4 én hij onthulde ook meteen de eerste naam voor dat gloednieuwe seizoen.

Zo zat de eerste gast voor het nieuwe seizoen verstopt in een groot cadeau dat in de zaal hing. Aan het einde van de show kwam het pakje naar beneden. Daaruit kwam zanger Metejoor tevoorschijn. "Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde Metejoor vlak na de onthulling. Wanneer het nieuwe seizoen van 'James De Musical' met Metejoor precies van start gaat op Play4, is nog niet geweten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws