James Cooke heeft zeer verrassend nieuws te melden: "Heel heftig en enorm triestig" Nieuws
Nieuws

James Cooke heeft zeer verrassend nieuws te melden: "Heel heftig en enorm triestig"

James Cooke heeft zeer verrassend nieuws te melden: "Heel heftig en enorm triestig"

James Cooke blijkt opnieuw gestopt te zijn met roken. Daarnaast drinkt hij ook geen druppel alcohol meer. Dat vertelde hij op Joe bij Anke Buckinx.

Deze week duikt Anke Buckinx in bed met bekende Vlamingen. Zo kwamen Staf Coppens en Natalia al aan de beurt. Woensdag mocht ze gaan logeren bij James Cooke. Hij had opmerkelijk nieuws te melden over zijn privéleven.

“Ik ben vandaag eigenlijk al 33 dagen gestopt met alcohol drinken”, vertelt James. "Ik ben ook alweer gestopt met roken. Ik was twee jaar gestopt, maar toen ben ik vertrokken met de zeilboot voor het programma ‘Over de oceaan’ en ik was zo zenuwachtig dat ik toen terug begonnen ben.”

Ook met het drinken is hij definitief gestopt. "Mijn katers waren heel heftig", geeft James aan. "Ik voelde me altijd enorm triestig de dag nadat ik veel gedronken had. De wereld was niet meer zo mooi en ik zag het allemaal niet meer zitten. Op een dag belde ik Yani en die zei: ‘Waarom stop je dan niet?'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws