James Cooke geeft zijn ongezouten mening over K3'tje Hanne Verbruggen: "Dat is zó griezelig" Nieuws
Nieuws

James Cooke geeft zijn ongezouten mening over K3'tje Hanne Verbruggen: "Dat is zó griezelig"

James Cooke geeft zijn ongezouten mening over K3'tje Hanne Verbruggen: "Dat is zó griezelig"

James Cooke is te gast in de nieuwe aflevering van de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’ en daarin klapt hij uit de biecht over K3. In het bijzonder heeft hij wat te zeggen over Hanne Verbruggen.

In de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’ stellen Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert verschillende vragen aan bekende gezichten. In de nieuwste aflevering leggen ze James Cooke op de rooster en hij geeft een verrassend antwoord op de vraag wie zijn favoriete K3’tje is.

“Wel, ik ben al met Marthe op reis gegaan toen ze nog een relatie had met Viktor. Dat was heel gezellig”, begint hij. “Julia, die ken ik nog niet zo goed”, gaat hij verder. “Ik vind Hanne… Ik vind dit dat de kleine Julia Roberts”, verklapt James. “Ik vind dat een prachtige vrouw en ik vind haar zo puur”, legt hij verder uit.

Vervolgens bekent de presentator ook dat hij Hanne een kleine Karen Damen vindt. “Ik vind dat zó griezelig. Ja, ik vind dat echt een kleine Karen, da’s ongelooflijk”, geeft hij toe. “Die is ook zo oprecht. Die gaat gewoon en dat vind ik tof”, vertelt James. Ten slotte moet hij toch een antwoord geven op de vraag wie zijn favoriete K3’tje is. “Ik vind het moeilijk om een keuze te maken hoor, maar ik hou wel van Hanne”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws