Jacques Vermeire deelt droevig nieuws: "Zwaar verlies alleen moeten verwerken" Nieuws
Nieuws

Jacques Vermeire deelt droevig nieuws: "Zwaar verlies alleen moeten verwerken"

Jacques Vermeire deelt droevig nieuws: "Zwaar verlies alleen moeten verwerken"

Afgelopen zaterdag konden de fans van de familie Vermeire genieten van de derde aflevering van 'De Vermeires' op VTM. Daarin zagen we onder meer hoe Jacques Vermeire een afspraak had in het ziekenhuis om zijn nierstenen te laten verwijderen. Maar de 71-jarige komiek deed er ook een droevig verhaal uit de doeken.

Zo liep hij in het ziekenhuis ook de chirurg die hem tien jaar geleden opereerde aan darmkanker tegen het lijf. En dat zorgde voor een heel openhartig gesprek. Zo vertelde Jacques dat hij altijd alleen naar het ziekenhuis komt. "Alle onderzoeken die ik onderga, doe ik alleen. Ik moet niet begeleid worden", zei Jacques.

En daar heeft hij een erg belangrijke reden voor. "Je hebt veel oudere mensen die vergezeld worden door hun kinderen, maar ik denk dat ik altijd alleen zal blijven komen. Kinderen moeten met hun miserie naar hun ouders komen, en niet omgekeerd. Zo denk ik er persoonlijk over", aldus Jacques.

De acteur heeft het verlies van zijn ouders namelijk ook alleen moeten verwerken. "Mijn ouders zijn op vijf dagen tijd allebei gestorven, en ik heb geen broers of zussen. Ik ging van de ene intensieve afdeling naar de andere. Toen heb ik het ook alleen moeten verwerken", besloot hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws