Jacques Vermeire (71) opgenomen in het ziekenhuis: "Geen leuke dag" Nieuws
Nieuws

Jacques Vermeire (71) opgenomen in het ziekenhuis: "Geen leuke dag"

Jacques Vermeire (71) opgenomen in het ziekenhuis: "Geen leuke dag"

Op zaterdag 18 maart kunnen de fans van de familie Vermeire opnieuw genieten van een aflevering van 'De Vermeires' op VTM. In die aflevering moet Jacques helaas opgenomen worden in het ziekenhuis.

Eerder konden we in 'De Vermeires' al zien hoe Jacques Vermeire een afspraak maakte om zijn niersteen te laten verwijderen. Op zaterdag 18 maart is het eindelijk zover. Dan brengt dochter Julie haar papa naar het ziekenhuis voor zijn operatie.

En die operatie bezorgt de komiek heel wat stress. “Ik heb al wat meegemaakt qua operaties. Maar het is toch zo’n operatie waar je even over nadenkt. Toch probeer ik om dat niet te veel te laten merken", vertelt Jacques in 'De Vermeires'.

Ook zijn dochter is bezorgd. "Ik vind het toch spannend", aldus Julie. “Het is ook spannend, maar iedereen maakt zulke dingen mee", pikt Jacques in. "Het is geen leuke dag, maar we maken er het beste van. Verstand op nul, maar leuk is dat niet", besluit de 71-jarige komiek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws