Jaar na herseninfarct van zijn vrouw: Frans Bauer deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid Nieuws
Nieuws

Jaar na herseninfarct van zijn vrouw: Frans Bauer deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid

Jaar na herseninfarct van zijn vrouw: Frans Bauer deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid

De miserie lijkt niet op te houden voor de familie Bauer. Exact een jaar geleden werd Mariska, de vrouw van Frans Bauer, getroffen door een herseninfarct. Nu heeft de 49-jarige Nederlandse schlagerzanger ook zeer droevig nieuws te melden over zijn eigen gezondheid.

Vorig jaar in januari sloeg het noodlot toe bij de familie Bauer. Mariska, de vrouw van de Nederlandse zanger, werd toen getroffen door een herseninfarct. Daarvan revalideert ze nog altijd en zal ze helaas nooit meer helemaal herstellen.

“Ik ben nog niet helemaal beter, dat word ik ook niet. Een deel van mijn hersenen is gewoon dood”, vertelde Mariska een tijdje geleden aan het Nederlandse RTL Boulevard over haar beroerte.

Nu kampt ook Frans Bauer met gezondheidsproblemen. Zo sukkelt de zanger momenteel met een lumbago. Dat schrijft het weekblad Primo. De Nederlandse schlagerzanger ging door zijn rug en moest noodgedwongen zijn promotoer met zangeres Sieneke afbreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws