Is Maxime Meiland zwanger van derde kindje? Realityster heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Is Maxime Meiland zwanger van derde kindje? Realityster heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Is Maxime Meiland zwanger van derde kindje? Realityster heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Maxime Meiland, de jongste dochter van Martien en Erica Meiland, is de trotse mama van twee dochtertjes: Claire (5) en Vivé (1,5). In de Nederlandse Story heeft de 27-jarige realityster nu groot nieuws te melden over haar kinderwens.

In haar recent verschenen biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!’ vertelde Maxime nog dat ze na Vivé een spiraaltje liet zetten. "Voorlopig heb ik nu een spiraaltje. Ik ben pas 27, dus da’s best jong om een definitieve beslissing te nemen", aldus Maxime.

"Het kan zomaar zijn dat ik bijvoorbeeld ergens binnen de komende vijf jaar denk: ik zou het toch nog wel leuk vinden, eentje erbij", vervolgde de realityster in haar boek. Maar blijkbaar is Maxime nu al van gedachte veranderd. Dat vertelt ze in de Nederlandse Story.

"Ik heb mijn spiraaltje er onlangs uit laten halen", bekent Maxime. "Nu moet ik wel opletten, maar ik denk dat het wel goed gaat", aldus de realityster. Ze gebruikt momenteel ook geen andere anticonceptie. "Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom", besluit Maxime.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws