Is Jill Goede zwanger van haar eerste kindje met Leroy? 'Big Brother'-winnares onthult groot nieuws Nieuws
Nieuws

Is Jill Goede zwanger van haar eerste kindje met Leroy? 'Big Brother'-winnares onthult groot nieuws

Is Jill Goede zwanger van haar eerste kindje met Leroy? 'Big Brother'-winnares onthult groot nieuws

Jill Goede en Leroy de Rouw, allebei bekend van 'Big Brother', vormen inmiddels al bijna een jaar een koppel. Op haar Instagramverhaal heeft de 'Big Brother'-winnares nu groot nieuws te melden over haar kinderwens.

Vorig jaar kondigde ‘Big Brother 2021’-winnares Jill Goede aan dat ze een relatie heeft met Leroy de Rouw, die in 2022 meedeed aan het spelprogramma. Inmiddels vormen de twee al bijna een jaar een koppel. Enkele maanden geleden gingen Jill en Leroy ook samenwonen.

Op haar Instagram Stories hield Jill nu een uitgebreide vragenronde. Daarbij werd haar ook gevraagd of ze zelf ooit kinderen wilt. En blijkbaar heeft Jill een grote kinderwens. "Absoluut! Ik vind kinderen geweldig", schrijft de 'Big Brother'-winnares.

"Je eigen vlees en bloed lijkt me het mooiste wat er is!", vervolgt ze nog. Maar op dit moment is Jill dus nog niet zwanger. En dat zou ze graag ook nog even zo houden. "Ik wil dus zéker kinderen. Alleen als je me het nu vraagt, zeg ik nog even nee", aldus Jill. Jill is momenteel al plusmama van Lola, het 6-jarige dochtertje van Leroy uit een eerdere relatie.

Bron: Instagram Stories @jillgoede_
Bron: Instagram Stories @jillgoede_
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws