Is het einde van 'De Verhulstjes' in zicht? Gert Verhulst komt met verrassend nieuws Nieuws
Nieuws

Is het einde van 'De Verhulstjes' in zicht? Gert Verhulst komt met verrassend nieuws

Is het einde van 'De Verhulstjes' in zicht? Gert Verhulst komt met verrassend nieuws

Inmiddels kunnen we al vier seizoenen genieten van de avonturen van de Gert, Ellen, Viktor en Marie in 'De Verhulstjes' op Play4. Maar komt er ook nog een vijfde seizoen aan? Daarover onthulden Gert en Ellen afgelopen weekend meer.

'De Verhulstjes' wordt niet alleen in België, maar ook in Nederland druk bekeken. Afgelopen weekend maakten Gert Verhulst en Ellen Callebout ook een uitstapje naar onze noorderburen. Ze woonden er namelijk de première van de musical 'Les Misérables' bij. Op de rode loper onthulde het koppel ook of er nog een nieuw seizoen aankomt van 'De Verhulstjes'.

"We hadden niet verwacht dat zoveel mensen interesse zouden hebben in ons alledaagse leven, maar het is leuk", vertelt Gert trots aan het Nederlandse RTL Boulevard. Gert geeft ook toe dat hij zelf naar 'De Verhulstjes' kijkt. "Voor ons is dat ook erg leuk om naar terug te kijken. Er is bovendien niets zo mooi als met je kinderen en je vrouw een programma maken", aldus Gert.

En de presentator had ook nog geweldig nieuws voor de fans van 'De Verhulstjes'. Zo verschijnt er binnenkort een vijfde seizoen van de populaire realityreeks. "Ik mag er nog niets over vertellen, maar we gaan iets heel leuks doen", onthulde Gert. "Ik kijk er al heel hard naar uit", klonk het ook nog. Wij zijn alvast benieuwd!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws