"Is dit een vroege 1 aprilgrap?": Helmut Lotti verbaast iedereen met opmerkelijke aankondiging Nieuws
Nieuws

"Is dit een vroege 1 aprilgrap?": Helmut Lotti verbaast iedereen met opmerkelijke aankondiging

"Is dit een vroege 1 aprilgrap?": Helmut Lotti verbaast iedereen met opmerkelijke aankondiging

Helmut Lotti komt met een grote verrassing. De zanger gooit het over een totaal andere boeg en zal deze zomer te zien zijn op het Desselse festival Graspop Metal Meeting. Dit opvallende nieuws lokt meteen heel wat reacties uit.

Intussen is de volledige line-up van Graspop Metal Meeting bekendgemaakt en er pronkt ook een heel bijzondere naam op de affiche: Hellmut Lotti Goes Metal. Dat is het nieuwe project van Helmut Lotti. De zanger, die recent nog een nummer van Iron Maiden coverde op Radio Willy, zal op 18 januari op de planken staan van de Metal Dome.

Hij zal zeker ‘Run To The Hills’ zingen, maar verder wil hij nog niet te veel prijsgeven over zijn optreden. “Sinds ik ‘Run to the Hills’ bij Willy coverde, weet nu ook de buitenwereld dat ik niet alleen van klassieke muziek of Elvis, maar ook van een flinke dosis stevige gitaren houd”, aldus Helmut. “Door die cover begon mijn metal hart weer te branden en kreeg ik de smaak naar meer te pakken”, zegt hij.

Lotti kijkt er dus erg naar uit, maar ook heel wat metal fans reageren enthousiast. “Schitterend, die man kan echt alles aan”, “De max toch, succes”, “Zal zeker goed klinken”, “Geweldig” en “Ben benieuwd”, schrijven zij onder meer. Enkelen vinden dan weer dat Helmut niet thuishoort op Graspop. “Laten we hopen dat het een vervroegde 1 aprilgrap is”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws