Is daar eindelijk de comeback van Milk Inc? Regi reageert verrassend Nieuws
Nieuws

Is daar eindelijk de comeback van Milk Inc? Regi reageert verrassend

Is daar eindelijk de comeback van Milk Inc? Regi reageert verrassend

Een half jaar geleden stond Linda Mertens op het podium in Spanje. Luidt dit dan haar comeback in en zal Regi straks Milk Inc nieuw leven inblazen?

HLN Showbits ging zijn licht opsteken bij Regi. Die wil echter niets kwijt. "Ik zeg helemaal niks", reageert hij. Dus ook niet of Linda Mertens op 27 en 28 oktober zal opduiken tijdens zijn shows in het Sportpaleis. Dat zou wel een straffe stunt zijn. "Je moet maar komen kijken", luidt het. Hij ontkent het dus alvast niet en dat is best nieuw.

HLN ging ook polsen bij Jaap Reesema, die Regi goed kent. "Ik weet het oprecht niet", zegt de Nederlander over een mogelijke comeback van Linda. Volgens mij gaat die geruchtenmachine al twee of drie jaar over een comeback van Milk Inc. Sinds Regi het Sportpaleis is gaan doen, is er niks anders geweest dan: doet Linda mee, ja of nee?"

Voor Jaap is het moeilijk om het goed te bevatten. "Ik kende Milk Inc wel natuurlijk, maar hier in Vlaanderen speelt dat natuurlijk heel erg omdat er echt megafans zijn, en ook van Linda. Dat ligt allemaal heel gevoelig. Als Nederlander denk je dan: 'Ja, oké'. Ik ken die geschiedenis niet zo goed. Dus ik weet dat niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws