Ingeborg zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar Lien uit 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Ingeborg zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar Lien uit 'Blind Getrouwd'

Ingeborg zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar Lien uit 'Blind Getrouwd'

Gisterenavond konden we genieten van de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd'. Dat avontuur werd helaas geen succes voor Lien en Joren. Nu het seizoen erop zit, haalt Ingeborg keihard uit naar Lien en de andere vrouwen.

Tussen Joren en Lien is het helaas niets geworden. En dat is volgens Ingeborg vooral de schuld van Lien. Dat zei ze toen het koppel voor de laatste keer bij haar langsging. "Liefde is ook investeren in elkaar", begint Ingeborg aan haar relaas. "Ik vond dat Joren dat wel bleef doen, maar daar miste ik jou, Lien", aldus Ingeborg.

Ingeborg vindt dat Lien helemaal geen tijd en ruimte heeft gemaakt voor Joren. "Waar was Lien? Jij was helemaal gestresseerd. En maar werken, met de vriendinnen afspreken, Balou … Er was heel veel ruimte voor jouw leven, maar niet voor Joren", zegt Ingeborg fel.

Lien was duidelijk aangedaan door die woorden en geeft ook toe dat ze zich te weinig heeft opengesteld heeft. "Ik denk dat ik heel hard in mijn hoofd bezig was met: 'Ik wil dat dat hier lukt'. Ik was daar te hard op gefocust. En daardoor kon ik me niet genoeg openstellen voor Joren", geeft ze nu toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws