“Ik heb zoveel spijt!”: Raphaël uit ‘Boer zkt Vrouw’ maakt verkeerde keuze Nieuws
Nieuws

“Ik heb zoveel spijt!”: Raphaël uit ‘Boer zkt Vrouw’ maakt verkeerde keuze

“Ik heb zoveel spijt!”: Raphaël uit ‘Boer zkt Vrouw’ maakt verkeerde keuze

Twee vrouwen werden door Raphaël weggestuurd in ‘Boer zkt’ Vrouw’ na een hoogoplopende ruzie. Hij heeft nu echter spijt van wat er gebeurd is.

“Ik heb enorm veel spijt van hoe het gelopen is. Ik heb altijd gehoopt dat iedereen met opgeheven hoofd naar huis zou kunnen, en dat is niet gelukt”, laat Raphaël nu optekenen in TV-Familie.

Raphaël hoorde de versie van de vrouwen voor het eerst op tv. “Toen dacht ik: ‘F*ck, ik had hen toen beter de kans gegeven om een gesprek met mij te hebben.’ Maar in mijn bijzijn hebben ze nooit te kennen gegeven dat hun reactie eigenlijk wat overdreven was. Of dat ze spijt hadden”, klinkt het.

“Ik begrijp nu hun standpunt volledig”, vervolgt de hoefsmid. “Ik heb er dus veel spijt van dat we het op het moment zelf niet hebben uitgepraat. En dan heb ik het voor alle duidelijkheid niet alleen over de mesjes, maar ook over mezelf. Ik had het graag compléét anders gezien.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws