"Ik ga heel eerlijk zijn": Prinses Amalia doet emotionele getuigenis na maandenlange bedreigingen Nieuws
Nieuws

"Ik ga heel eerlijk zijn": Prinses Amalia doet emotionele getuigenis na maandenlange bedreigingen

"Ik ga heel eerlijk zijn": Prinses Amalia doet emotionele getuigenis na maandenlange bedreigingen

Prinses Amalia heeft het de laatste maanden niet gemakkelijk gehad. De Nederlandse kroonprinses moest haar studentenleven on hold zetten wegens bedreigingen en nu wordt ze geen seconde uit het oog verloren. Eindelijk klapt ze nu voor het eerst uit de biecht over deze moeilijke periode.

Prinses Amalia is samen met haar vader, koning Willem-Alexander, en haar moeder, koningin Máxima, op bezoek in het Caribisch gebied van het Nederlandse koninkrijk. Daar praat ze nu voor het eerst over de bedreigingen van de mocromaffia die haar leven compleet overhoop haalden. “Ik ga er heel erg eerlijk in zijn. Ik heb het er nog steeds heel erg moeilijk mee”, bekent de kroonprinses direct.

Door de bedreigingen moest Amalia haar studentenwoning in Amsterdam verlaten en sindsdien woont ze terug thuis bij haar ouders. “Ik ging mijn studententijd in met de gedachte te gaan doen wat studenten doen. De realiteit was helaas allesbehalve dat”, klinkt het somber. Zo kan ze amper nog een winkeltje binnengaan of rustig door een straat wandelen.

“Ik hoop dat er snel verandering in komt”, aldus Amalia. In de tussentijd wil ze iedereen bedanken die haar heeft gesteund de afgelopen maanden. “Ik wil echt enorm mijn dankbaarheid uitspreken over alle steun van zowel vrienden en familie, maar ook vanuit alle delen van Nederland en dus ook het Caribisch gebied”, besluit de prinses.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws