Iedereen zegt hetzelfde over Loes Van den Heuvel in 'Familie': "Wat is dit?" Nieuws
Nieuws

Iedereen zegt hetzelfde over Loes Van den Heuvel in 'Familie': "Wat is dit?"

Iedereen zegt hetzelfde over Loes Van den Heuvel in 'Familie': "Wat is dit?"

Loes Van den Heuvel deed maandag haar intrede in 'Familie'. Karin zal voortaan Alfons (Jaak Van Assche) verzorgen. De kennismaking tussen de twee was echter niet hartelijk.

Opvallend: Loes en Jaak kennen elkaar uiteraard bijzonder goed. Ze speelden samen in 'FC De Kampioenen' de rollen van Carmen en Fernand. De kijkers zijn dan ook enthousiast over de intrede van Loes en de verhaallijn met Jaak. Ze zijn echter minder enthousiast over het kapsel van Karin.

"Is dat een pruik?", vragen vele kijkers zich af. "Loes is een goeie actrice, maar dat kapsel vind ik maar niks." Daar blijft het niet bij. "Ze mocht wel een ander kapsel hebben", "Waar hebben ze die pruik gehaald?", klinkt het ook.

“Deze rol heb ik aan Jaak te danken”, vertelde Loes Van den Heuvel eerder. “Hij vond dat dit personage iets voor mij was en had op voorhand gepolst of ik het zag zitten. En dat was ook zo", lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws