Iedereen moet hetzelfde kwijt over het allereerste weerbericht van weervrouw Jacotte Brokken Nieuws
Nieuws

Iedereen moet hetzelfde kwijt over het allereerste weerbericht van weervrouw Jacotte Brokken

Iedereen moet hetzelfde kwijt over het allereerste weerbericht van weervrouw Jacotte Brokken

Enkele weken geleden was Frank Deboosere voor de laatste keer als weerman te zien op Eén. Op maandagmiddag 3 april was het de beurt aan zijn opvolgster Jacotte Brokken. Op sociale media wordt nu massaal gereageerd op haar eerste televisieverschijning.

Exact twee weken geleden, op maandag 20 maart, nam weerman Frank Deboosere afscheid van de openbare omroep. Na 36 jaar en meer dan 100.000 weerberichten moest hij noodgedwongen op pensioen gaan. Kort na zijn vertrek raakte bekend dat Jacotte Brokken hem zou opvolgen als weervrouw bij de VRT.

Vandaag was het dan eindelijk zover. Zo mocht Jacotte op maandag 3 april haar allereerste weerbericht presenteren op Eén. Op sociale media wordt alvast erg positief gereageerd op de gloednieuwe weervrouw.

Zo vinden de Eén-kijkers dat Jacotte het geweldig gedaan heeft op haar eerste werkdag. "Goed gebracht!”, “Top! Een andere stijl maar zeer toegankelijk en begrijpelijk. Geslaagd!”, "Supergoed gedaan! Zo spontaan en vrolijk!", "Dat heb je heel goed en vlot gedaan” en "Top gedaan! Wat een aangename stem!", klinkt het onder meer in de reacties op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws