Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van 'The greatest dancer van Vlaanderen' Nieuws
Nieuws

Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van 'The greatest dancer van Vlaanderen'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over eerste aflevering van 'The greatest dancer van Vlaanderen'

Afgelopen zaterdag 4 februari was het eindelijk zover: dan ging de gloednieuwe talentenjacht 'The greatest dancer van Vlaanderen' van start op Eén. Op sociale media laten de kijkers nu weten wat ze vonden van die eerste aflevering.

De eerste aflevering van 'The greatest dancer van Vlaanderen' was meteen een schot in de roos. Zo keken er in totaal zo'n 700.000 mensen naar de fonkelnieuwe talentenshow. En die moesten achteraf allemaal hetzelfde kwijt.

Zo laten de kijkers weten dat ze enorm genoten hebben van het dansprogramma. "Was echt heel tof! En de choreografie stak ook goed in elkaar", "Groot applaus voor jullie allemaal, heb me geen seconde verveeld!", "Goed programma!", "Mooi en ontspannend om te zien", "Leuk programma met veel getalenteerde mensen" en "Prachtig, zo mooi!", klinkt het onder meer op sociale media.

Al waren er ook enkele kijkers die kritiek hadden. Zo vinden sommigen dat de show beter thuishoort bij de commerciële zender VTM. "Ik dacht even dat ik afgestemd had bij VTM", "Dit is niets voor Eén maar wel voor VTM" en "Ik dacht ook even dat ik me van zender vergist had, maar ik heb ervan genoten", schrijven enkele kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws