Iedereen moet hetzelfde kwijt over de verschijning van Matteo Simoni in 'De Mol' Nieuws
Nieuws

Iedereen moet hetzelfde kwijt over de verschijning van Matteo Simoni in 'De Mol'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over de verschijning van Matteo Simoni in 'De Mol'

Op zondag 19 maart ging het langverwachte, elfde seizoen van 'De Mol' van start op Play4. En dat seizoen startte meteen meteen een verrassing van jewelste. Zo dook 'Zillion'-acteur Matteo Simoni op als tiende kandidaat.

Vorige week raakten de eerste negen kandidaten van 'De Mol' al bekend. Over de mysterieuze tiende kandidaat werd toen nog niets prijsgegeven. Maar daar kwam aan het begin van de eerste aflevering op zondag 19 maart verandering in.

Zo zagen we hoe Matteo Simoni als tiende kandidaat van 'De Mol' mee afreisde naar Arizona in de Verenigde Staten. Helaas vulde de 35-jarige acteur de eliminatietest niet goed in en kreeg hij aan het einde van de aflevering een rood scherm te zien. Exit Matteo Simoni dus.

Op sociale media wordt nu ook massaal gereageerd op zijn passage in het populaire spelprogramma. Zo waren de fans enorm blij met zijn komst. Ze vinden het dan ook erg jammer dat Matteo Simoni er zo snel uitligt. "Het seizoen was sowieso beter geweest als Matteo erin was gebleven", "Als er dan toch een BV bij moest, blij dat het Matteo Simoni is geworden" en "Dit seizoen is al 100% geslaagd dankzij Matteo Simoni", klinkt het onder meer.

Lancelot wisselen voor Matteo

Sommigen geven ook eerlijk toe dat ze liever een andere kandidaat zagen vertrekken, namelijk Lancelot. "Ik eis een position switch! We wisselen gewoon Lancelot voor Matteo", schrijft een kijker. "Petitie om Lancelot in te wisselen voor Matteo" en "Gilles, mogen we Lancelot inruilen voor Matteo? We verdienen nog een jacuzziscène", lezen we ook nog tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws