Iedereen merkt hetzelfde op aan de nieuwe foto van Astrid Coppens met haar dochtertje Joey-Lee Nieuws
Nieuws

Iedereen merkt hetzelfde op aan de nieuwe foto van Astrid Coppens met haar dochtertje Joey-Lee

Iedereen merkt hetzelfde op aan de nieuwe foto van Astrid Coppens met haar dochtertje Joey-Lee

Astrid Coppens knuffelt graag met haar kindjes en dat toont ze natuurlijk ook op sociale media. Zo deelt ze een nieuw kiekje met haar jongste dochtertje en daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Astrid Coppens en haar man Bram mochten in de zomer van 2019 hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen. Vorig jaar werd hun gezinnetje weer wat groter, want eind oktober is Astrid bevallen van haar tweede dochtertje Joey-Lee. Sinds de komst van haar kindjes is de mama gelukkiger dan ooit tevoren.

Dat ze volop geniet van mama zijn, toont ze geregeld op haar Instagrampagina. Nu deelt ze alweer een wondermooi plaatje samen met Joey-Lee. “Knuffelen met het kleineke”, schrijft Astrid erbij. Haar volgers zien meteen een treffende gelijkenis. “Ze lijkt heel erg op Astrids broer Laurens” en “Ze lijkt op Laurens vind ik”, klinkt het meermaals.

Daarnaast laten ze ook nog weten dat ze dit kiekje prachtig vinden. “Hoe mooi is die foto?”, “Wat een lief dotje. Zo anders dan Billie-Ray, maar ook zo schattig. Geniet van haar”, “Smelt smelt”, “Heel mooi meisje”, “Zo lief”, “So cute”, “Wat een mooi kindje”, “Foto voor het archief, zo mooi” en “Zo’n schatje”, reageren ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws