Ianthe Tavernier kampt met gezondheidsproblemen: musicalster vertelt zelf wat er aan de hand is Nieuws
Nieuws

Ianthe Tavernier kampt met gezondheidsproblemen: musicalster vertelt zelf wat er aan de hand is

Ianthe Tavernier kampt met gezondheidsproblemen: musicalster vertelt zelf wat er aan de hand is

Ianthe Tavernier heeft het razend druk. De actrice werd vooral bekend door haar rol als Floor in 'De Buurtpolitie', maar is uitgegroeid tot een van de meest gevraagde musical- en theatersterren. Maar dat eist nu ook zijn tol op haar gezondheid.

Ianthe Tavernier (34) is momenteel te zien in de nieuwe film van ‘De Buurtpolitie’, in ‘Winterrevue’, in ‘Fresh Viral’ op Pickx+ en binnenkort ook in twee musicals van Studio 100. Maar die vele opdrachten hebben ook grote gevolgen voor haar gezondheid.

"Veel rust is er niet te vinden, vrees ik", vertelt de musicalster deze week in Dag Allemaal. Vooral slapen komt er niet genoeg van. "Niet dat ik te weinig slaap, maar ik slaap wel moeilijk in door al de prikkels van overdag die ik nog moet verwerken", aldus Tavernier.

"Zeker na een avondshow is het lastig, dan zit ik nog vol energie en adrenaline en is het moeilijker om rust te vinden", legt de actrice uit. Gelukkig vindt de musicalster ook ontspanning in haar job.

"Weet je, ik doe mijn werk gewoon heel erg graag. Ontspannen-ontspannen lukt me niet echt, maar ik ontspan me door mijn job uit te oefenen", aldus Ianthe. "Ik ben best wel een gespannen persoon, en die spanning kan ik kwijt in m’n job", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws